PRESENTATIE

W’allons nous dormir ? 
 

De B&B “W’allons nous dormir“ is gesitueerd in een erg rustige en groene omgeving in de buurt van de “Laveu”, dichtbij Calatrava’s befaamde treinstation (Luik-Guillemins) en slechts 10 minuten verwijderd van het centrum met de bus.

 

Indien u met de trein komt, zal Vinciane u aan het treinstation ophalen (de rit wordt u gratis aangeboden). Voor de dapperen onder u die met de fiets komen, stelt de B&B een grote garage te uwer beschikking waar u uw fiets en ander materiaal veilig kan opbergen.

 

Vinciane beschikt over een ruime en klare kamer voor 3 personen (maximum 4 als u kinderen heeft). Voor uw comfort is de kamer voorzien van een private badkamer met douche, een bureau, een wifiverbinding, een televisie, thee- en koffiefaciliteiten en een kleine frigo.

 

’s Morgens serveert de gastvrouw haar gasten een genereus ontbijt bestaande uit lokale producten en huisbereide confituren. Als de zon ons goed gezind is, heeft u de kans dit moment te beleven op het terras of in de bloementuin.

 

Tot slot, als u vragen heeft over Luik, staat Vinciane steeds voor u klaar met advies over gegidste tours, wandeltochten, restaurants en bars in deze bruisende stad!