top of page

PRESENTATIE

Beste klant,Uw voordeel: een slaapkamer; daarom kom je tijdens deze post-covid-19 periode geen andere klanten tegen.
We doen er alles aan om de kamer voor elke aankomst te desinfecteren om een maximale gezondheidsbescherming te garanderen.
Het ontbijt wordt geserveerd in een aparte ruimte van onze keuken en eetkamer.
Bij mooi weer serveren wij u graag ontbijt op het terras of in onze tuin.
We kijken ernaar uit u te verwelkomen


Vinciane en Xavier

W’allons nous dormir ? 
 

De B&B “W’allons nous dormir“ is gesitueerd in een erg rustige en groene omgeving in de buurt van de “Laveu”, dichtbij Calatrava’s befaamde treinstation (Luik-Guillemins) en slechts 10 minuten verwijderd van het centrum met de bus.

 

Indien u met de trein komt, zal Vinciane u aan het treinstation ophalen (de rit wordt u gratis aangeboden). Voor de dapperen onder u die met de fiets komen, stelt de B&B een grote garage te uwer beschikking waar u uw fiets en ander materiaal veilig kan opbergen.

 

Vinciane beschikt over een ruime en klare kamer voor 3 personen (maximum 4 als u kinderen heeft). Voor uw comfort is de kamer voorzien van een private badkamer met douche, een bureau, een wifiverbinding, een televisie, thee- en koffiefaciliteiten en een kleine frigo.

 

’s Morgens serveert de gastvrouw haar gasten een genereus ontbijt bestaande uit lokale producten en huisbereide confituren. Als de zon ons goed gezind is, heeft u de kans dit moment te beleven op het terras of in de bloementuin.

 

Tot slot, als u vragen heeft over Luik, staat Vinciane steeds voor u klaar met advies over gegidste tours, wandeltochten, restaurants en bars in deze bruisende stad! 

bottom of page